Ο «Παπ» φεύγει, ο Μπέγκιτς έρχεται

Ο «Παπ» φεύγει, ο Μπέγκιτς έρχεται

Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στον Παπανικολάου, με τον Ολυμπιακό να παραμένει «παγωμένος» για τον Έλληνα φόργουορντ, αλλά να κάνει ρελάνς για τον Μπέγκιτς.

Ένα βήμα πιο κοντά στους «μπλαουγκράνα» ο «Παπ», αφού οι Καταλανοί ανέβασαν κι άλλο την προσφορά τους στον διεθνή άσο, κατεβάζοντας παράλληλα τις ρήτρες για το ΝΒΑ, που ήταν και το μεγαλύτερο «αγκάθι».

Ο 23χρονος φόργουροντ επιμένει να ζητάει 4 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό και 300.000 ευρώ ρήτρα αποδέσμευσης για το ΝΒΑ, με το χάσμα να φαίνεται ότι δύσκολα μπορεί να γεφυρωθεί.

Όλα δείχνουν ότι ο Παπανικολάου οδεύει προς την Μπαρτσελόνα με την κατάσταση ωστόσο να ξεκαθαρίζει το Σάββατο, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στους πρωταθλητές Ευρώπης, ειδικότερα από τη στιγμή που πρόκειται για Έλληνα παίκτη.

Όπως έχουμε ξαναπεί επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Έλληνα άσο είναι ο Μος αν δεν υπάρξει ανατροπή, ενώ δεύτερος στη λίστα βρίσκεται ο Ίνγκλις.

Νέα πρόταση για Μπέγκιτς

Παρ’ όλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται και σε άλλα μέτωπα και παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό της Φενέρμπαχτσε, κατέθεσαν νέα πρόταση στον Μπέγκιτς για να κλείσουν τη γραμμή των ψηλών. Πρόκειται για έναν παίκτη με διαφορετικά στοιχεία από αυτά των Ντάνστον και Σίμονς κι όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός πλησιάζει στην απόκτησή του.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ