Κοντά στην «Μπάρτσα» ο «Παπ»

Κοντά στην «Μπάρτσα» ο «Παπ»

Η Μπαρτσελόνα κερδίζει τον Κώστα Παπανικολάου μετά την «χρυσή» πρόταση, που του κατέθεσε, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να συμφωνήσει με τον Μίρζα Μπέγκιτς.

Η «Μπάρτσα» πρόσφερε, την Παρασκευή, «μυθικό» συμβόλαιο στον 23χρόνο φόργουορντ και έκαμψε τις αρχικές αντιστάσεις του.

Οι «μπλαουγκράνα» βελτίωσαν κατά 1,6 εκατομμύρια ευρώ την πρόταση τους στον Παπανικολάου, προσφέροντας του συνολικά για την επόμενη τριετία το ποσό των 5.500.000 ευρώ, που ξεπερνάει ακόμη και τις αποδοχές του Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Παράλληλα, μείωσαν στο ένα εκατομμύριο το «μπάι άουτ» για το ΝΒΑ για το επόμενο καλοκαίρι και στα 750.000 ευρώ για το καλοκαίρι του 2015.

Εξασφαλίζοντας τη συναίνεση του Παπανικολάου, η μεταγραφή του 23χρόνου φόργουορντ φαίνεται ότι ολοκληρώνεται, καθώς ο Ολυμπιακός καλύπτεται από το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, που θα εισπράξει για τον «Παπ», το συμβόλαιο του οποίου με τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι του 2014.

Ο Ολυμπιακός ενδέχεται να καλύψει το κενό του Παπανικολάου με Αμερικανό παίκτη, καθώς ετοιμάζεται να συμφωνήσει με τον Σλοβένο σέντερ, Μίρζα Μπέγκιτς, που αγωνίστηκε την περασμένη διετία στην Ρεάλ.

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ