Κληρώνει για τον ΠΑΟΚ

Κληρώνει για τον ΠΑΟΚ

Στις κληρώσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (γκρουπ μη πρωταθλητών) και του Γιουρόπα Λιγκ θα πάρουν μέρος Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το CAS. Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα είναι τελικά στους ανίσχυρους…

Να αναφέρουμε πως η «Φενέρ», που είχε πληροφόρηση για την απόφαση (ο ίδιος ο πρόεδρος της ανακοίνωσε άλλωστε τα ευχάριστα για την ομάδα του), ενημέρωσε το απόγευμα της Πέμπτης επίσημα το Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης στο οποίο είναι εισηγμένη ότι δικαιώθηκε από το CAS και ότι θα συμμετάσχει στην κλήρωση του 3ου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ την Παρασκευή (18/07, 13:00).

To CAS, μετά την προσφυγή των δυο ομάδων, με βάση την απόφασή του, ακυρώνει τις ποινές της UEFA για τη συμμετοχή των δυο τουρκικών συλλόγων σε υποθέσεις με «στημένων» αγώνων, μέχρι να βγάλει το Ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο την τελική του απόφαση για τα συγκεκριμένα ζητήματα! Αυτό σημαίνει πως η Φενέρμπαχτσέ και η Μπεσίκτας θα είναι παρούσες στις κληρώσεις, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν στο τέλος Αυγούστου. Οπότε αν τιμωρηθούν θα βγουν τότε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

Συγκεκριμένα το CAS αναφέρει:

«Μετά από συμφωνία στην οποία έφτασαν η πλευρά αυτών που έκαναν την έφεση και η UEFA, οι αποφάσεις για την Φενέρμπαχτσε και την Μπεσίκτας που έχουν βγει δεν θα ισχύσουν μέχρι το CAS να βγάλει την τελική του απόφαση για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Αυτό σημαίνει πως η Φενέρμπαχτσε και η Μπεσίκτας θα πάρουν μέρος στις κληρώσεις των προκριματικών Champions League και Europa League. Στο μεσοδιάστημα, οι διαιτητικές διαδικασίες θα προχωρούν με βάση το χρονοδιάγραμμα που συμφωνήθηκε μεταξύ των αντιδίκων, μέσα στον Αύγουστο θα γίνουν οι ακροάσεις ενώ η απόφαση θα ληφθεί πριν από την 28η Αυγούστου (για την Φενέρμπαχτσε) και πριν την 30η Αυγούστου (για την Μπεσίκτας)».Έτσι, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και στο γκρουπ των μη πρωταθλητών, τα γκρουπ των ισχυρών και τη ανίσχυρων διαμορφώνονται ως εξής:

Ισχυροί

Λιόν 95.800

Ζενίτ 70.766

Αϊντχόφεν 64.945

Μέταλιστ 62.451

Φενέρμπαχτσε 46.400

Ανίσχυροι

ΠΑΟΚ 28.800

Σάλτσμπουργκ 28.075

Νόρντζελαντ 14.900

Γκρασχόπερ 7.285

Ζούλτε Βάρεγκεμ 6.880

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ