Θρίλερ με τον Παπανικολάου

Θρίλερ με τον Παπανικολάου

Σε… θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του Κώστα Παπανικολάου, τον οποίο θέλουν Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ, με τον ίδιο, όμως, να έχει το μυαλό του στο ΝΒΑ για το επόμενο καλοκαίρι!

Όπως έγραψε χθες το pamesports.gr ο Ολυμπιακός πρότεινε στον 23χρόνο φόργουορντ την επέκταση του συμβολαίου του, με την πρόταση της Μπαρτσελόνα ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ να βρίσκεται στο… τραπέζι.

Η πλευρά του Παπανικολάου ενημέρωσε σήμερα τους «ερυθρόλευκους» για τις απαιτήσεις για την επέκταση του συμβολαίου, που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, του 2014. Ο 23χρόνος φόργουορντ ζήτησε ποσό, που κυμαίνεται στα 6,5 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη τριετία, χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη για μπάι άουτ για το ΝΒΑ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι απαιτήσεις του Παπανικολάου κρίθηκαν υπερβολικές από τον Ολυμπιακό, γιατί μαζί με την εφορία φτάνουν το ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων για την επόμενη τριετία, ενώ παράλληλα η ομάδα του Πειραιά δεν θα έχει κανένα όφελος εάν το καλοκαίρι του 2014 ο 23χρόνος φόργουορντ υπογράψει σε ομάδα του ΝΒΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσανατολίζονται να αποδεχθούν την πρόταση της Μπαρτσελόνα, που προσφέρει στον «Παπ» τετρατές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 700.000 ευρώ και μπάι άουτ ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για το ΝΒΑ το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Παπανικολάου, όμως, από την πλευρά του θέλει να είναι ελεύθερος για να υπογράψει στο ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2014 και, επιπλέον, έχει πρόταση από την ΤΣΣΚΑ για την επόμενη τριετία με συνολικές αποδοχές 4,2 εκατομμυρία ευρώ. Η ρωσική ομάδα, ωστόσο, δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό.

Έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση δεν αποκλείεται ο Παπανικολάου να συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον Πειραιά με το συμβόλαιο, που βρίσκεται σε ισχύ, για να μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

 

πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ