Για το πρώτο βήμα η Ξάνθη

Για το πρώτο βήμα η Ξάνθη

Στη μάχη της Ευρώπης μπαίνει η σήμερα η Skoda Ξάνθη που αντιμετωπίζει την Λίνφιλντ (NS1, 21:15) στην πρώτη αναμέτρηση για τον β΄ προκριματικό του Europa League.

Η ακριτική ομάδα θέλει τη νίκη μέσα στην έδρα της για να κάνει το πρώτο βήμα και παράλληλα, να βάλει τέλος στο αρνητικό ρεκόρ που έχει στην Ευρώπη, καθώς αναζητά την πρώτη της νίκη.

Ο Νίκος Καραγεωργίου θα παρατάξει την ομάδα του με το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κυριακίδης, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βάλλα και Γούτα, τον Κομεδίδη δεξιά και τον Παϊτο στα αριστερά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Βασιλακάκης και Ντιέ και μπροστά τους θα βρίσκονται οι Μαρσελίνιο (αριστερά), Μαρίν (δεξιά) και Μάνταλος σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Σολτάνι.

Την αποστολή της Ξάνθης συμπληρώνουν οι Τσέμα, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Τριάδης, Τσαμούρης, Πλατέλλας, Μπαρέττας, Φλίσκας, Νάκας, Τορομανίδης, Παπαδημητρίου και Γκοχούρι

Από την άλλη πλευρά ο Ντέιβιντ Ντέφρι θα κατεβάσει την ομάδα του με 4-4-2. Η ενδεκάδα της Λίνφιλντ αποτελείται από τους Τάφι, Έρβιν, Γκολτ, Κλαρκ, Μπίλι Τζο Μπερνς, Νόουλς, Λόουρι, Κάρβιλ, Τόμπσον, Μακκόλ Μάλγκριου.

Την αποστολή της Λίνφιλντ συμπληρώνουν οι Γκλέντινινγκ, Άαρον Μπερνς, Σον Γουόρντ, Τίπτον, Γκλέντινινγκ, Μακ Άλιστερ, Κουίν, Κλαρκ και Ντιν.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ