Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Νέτσιντ

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Νέτσιντ

Παίκτης του ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού είναι πλέον ο Τόμας Νέτσιντ με τους Θεσσαλονικείς να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Ο Τσέχος επιθετικός είχε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Χουμπ Στέφενς, ενώ υπήρξε και συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ για τον δανεισμό του. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε και στις εξέδρες στο σημερινό τελευταίο φιλικό επί Αυστριακού εδάφους κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Μετά τον αγώνα, συναντήθηκε με τον Βρύζα υπογράφοντας το συμβόλαιό του, με τον «δικέφαλο» να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα τη συμφωνία δανεισμού με ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Τόμας Νέτσιντ για τον επόμενο χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιό του στην Αυστρία, παρουσία του Πρόεδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και από αύριο θα συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο ύψους 1,90 Τόμας Νέτσιντ έχει γεννηθεί στις 13/8/1989 στην Πράγα και έχει αγωνιστεί στην Σπάρτα Πράγας, τη Γιάμπλονετς και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι 26 φορές διεθνής με την Εθνική της χώρας του και έχει σκοράρει 7 φορές, ενώ ήταν μόνιμο μέλος των μικρών εθνικών, με συνολικά 47 συμμετοχές και 32 γκολ. Ο Τόμας Νέτσιντ επέλεξε το νούμερο 89».

Από αύριο Πέμπτη ο Νέτσιντ θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να περιμένουν από αυτόν να τους βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ