Εκτός Sachsenring ο Lorenzo

Εκτός Sachsenring ο Lorenzo

Από την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha ανακοινώθηκε ότι ο Jorge Lorenzo δεν θα πάρει μέρος στο υπόλοιπο του αγωνιστικού 3ημέρου του Sachsenring.

Ο Ισπανός αναβάτης είχε μια άσχημη πτώση στη 2η περίοδο ελεύθερων δοκιμών και χτύπησε στον αριστερό ώμο, όπου πριν από 2 εβδομάδες είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το κάταγμα στην αριστερή κλείδα.

Το αποτέλεσμα της πτώσης ήταν να λυγίσει η πλάκα από τιτάνιο που είχε τοποθετηθεί στο σπασμένο οστό και τώρα χρειάζεται νέα επέμβαση.

Ο Lorenzo, επομένως και όπως ήταν αναμενόμενο, θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη για να υποβληθεί στη νέα επέμβαση και να αναρρώσει και φυσικά θα απουσιάσει από τη συνέχεια του 3ημέρου του MotoGP στο Sachsenring.

 Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν θα μπορέσει να τρέξει στη Laguna Seca σε λίγες ημέρες, αν και οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο παραμένουν λίγες.

Η προσπάθεια του Jorge Lorenzo να υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο του δέχεται ένα πολύ ισχυρό πλήγμα, παρότι βρισκόμαστε ακόμα στη μέση της σεζόν καθώς η απουσία από δύο αγώνες θα τον αφήσει πολύ πίσω στη βαθμολογία.

ΠΗΓΗ:msfree.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ