ΦΩΤΟ-Οι αστέρες παίζουν μπάλα στη Μύκονο

ΦΩΤΟ-Οι αστέρες παίζουν μπάλα στη Μύκονο

 

Ένα απέραντο προπονητικό camp ποδοσφαίρου και μπάσκετ θυμίζει αυτή την περίοδο τη Μύκονος, καθώς εκτός από τους Έλληνες αθλητές που ξεκουράζονται στο νησί προτού αρχίσουν οι προπονήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αρκετοί είναι και οι ξένοι μπαλαδόροι που προτιμούν τη χώρα μας για διακοπές.

Στα σοκάκια της Μυκόνου τις προηγούμενες μέρες μπορούσε να συναντήσει κανείς τον Μladen Petric της Φούλαμ με την Ελληνίδα σύζυγό του Δέσποινα. Πιο ερωτευμένος από ποτέ και ο Γερμανός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Ρούντι Φέλερ που δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά του την αγαπημένη του σε κοσμική παραλία του νησιού.

Παιχνίδια στη θάλασσα απόλαυσε και ο Ιταλός τερματοφύλακας της Μονακό Flavio Roma. Μάλιστα, όταν συναντήθηκε με τον Francois Modesto του Ολυμπιακού “έστρωσαν” την μπάλα κι έπαιξαν ένα… μονό.

Την ίδια ώρα, το γνωστό παρατηρητήριο στα Ματογιάννια κατέγραψε την εμφάνιση του Γιάννη Μπουρούση με τη σύντροφό του Χριστίνα. Στο Myconos report δεν μπορούσαμε να μη συμπεριλάβουμε και τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου που είναι κολλητοί και βρέθηκαν στο νησί μαζί με άλλους δύο καλούς φίλους και συναδέλφους τους, τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τον Δημήτρη Κατσίβελη. 

 

Δείτε τις φωτογραφίες κάνοντας κλικ για μεγέθυνση:

 

Πηγή: ESPRESSO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ