Εθνική Νέων: Όλα για την πρόκριση

Εθνική Νέων: Όλα για την πρόκριση

Μία ισοπαλία αρκεί στην Εθνική για να προκριθεί στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως για την Εθνική Νέων ο στόχος στο σημερινό ματς με την Παραγουάη στις 18:00 είναι μόνο η νίκη.

Έχοντας καταφέρει να φτάσουν τους 4 βαθμούς με μία νίκη και μία ισοπαλία, οι μικροί του Κώστα Τσάνα, δείχνουν τα δόντια τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20 που διεξάγεται στην Τουρκία.

Η αποστολή βρίσκεται ήδη στην Τραπεζούντα, προκειμένου σήμερα, Παρασκευή, στις 18:00 να αντιμετωπίσει την Παραγουάη στο Huseyin Avri Aker Stadium.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με ισοπαλία παίρνει την πρόκριση για τους «16» του θεσμού, ενώ ακόμα και με ήττα περνάει αν το Μάλι δεν κερδίσει το Μεξικό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η Εθνική θα παίξει για την ισοπαλία. Κάθε άλλο, καθώς θα παλέψει για τη νίκη, όπως άλλωστε κάνει σε κάθε ματς.

Χθες η ομάδα προπονήθηκε στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η μεγάλη αυτή αναμέτρηση, με το μοναδικό πρόβλημα για τον Κώστα Τσάνα να είναι αυτό του Κώστα Σταφυλίδη ο οποίος δεν ακολούθησε το πρόγραμμα, χωρίς όμως να υπάρχει ζήτημα μη συμμετοχής του στον αγώνα με τους Παραγουανούς.

Μετά την προπόνηση υπήρξε η απαραίτητη βιντεοθεραπεία, με τον τεχνικό της Εθνικής να δείχνει στους παίκτες τα ματς των Νοτιοαμερικάνων στο τουρνουά.

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ