“Πωλητήριο” στον Ολυμπιακό Βόλου

“Πωλητήριο” στον Ολυμπιακό Βόλου

 

«Πωλητήριο» στο σύλλογο έβαλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες και τόνισε ότι περιμένει κάθε πρόταση μέχρι τις 7 Ιουλίου.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων Δημήτρης Καραγιάννης δήλωσε: «Σας ανακοινώνω σήμερα ότι ο Ολυμπιακός πωλείται. Μιλάμε φυσικά για μία ομάδα μοντέλο, για μία ομάδα με μηδενικά χρέη, πέραν αυτών που έχουμε ρυθμίσει σε ΙΚΑ και εφορία και είναι πάρα πολύ λίγα. Δέχομαι μόνο σοβαρές προτάσεις.

Αυτή η ανοιχτή πρόταση που κάνω μέσω των ΜΜΕ έχει χρονική προθεσμία 10 ημερών. 6 –7 Ιουλίου θα γίνει αξιολόγηση των προτάσεων και σε νέα συνέντευξη Τύπου θα σας ανακοινώσω το τι μέλλει γενέσθαι. Η παρακαταθήκη που αφήνουμε στους ενδιαφερόμενους είναι οι 17.000 θεατές, στην κερκίδα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει κανένα απολύτως χρέος. Για μένα το τίμημα δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Σημασία έχει η φερεγγυότητα και ο σκοπός τους να οδηγήσει την ομάδα ψηλά. Δεν θα μείνω με σταυρωμένα όμως τα χέρια. Ηδη έγινε συζήτηση με Μπολάτι, Ναντάγια, Ανιέτε. Με το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συνεχίσω”.

 

Πηγή: sport24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ