Τσάνας στον Real FM: Δίνουμε χαρά στον Έλληνα

Τσάνας στον Real FM: Δίνουμε χαρά στον Έλληνα

Ο προπονητής της Εθνικής Κ-20, Κώστας Τσάνας, μίλησε για τον θρίαμβο της Ελλάδας κόντρα στο Μεξικό στον «αέρα» του Real FM και την εκπομπή «Real Sports».

“Δεν είχαμε άγχος, γιατί ξέρουμε τις δυνατότητες αυτή της ομάδας, έχουμε ποδοσφαιριστές με δυνατότητα και εμπειρία. Παίζαμε με μία ομάδα που είχε απίστευτο ρυθμό στα προηγούμενα παιχνίδια. Μας φύγαν παίχτες ήρθαν άλλοι, φτιάξαμε μία ομάδα, αυτό που θέλαμε να δείξουμε ότι δίκαια είμαστε στην Τουρκία. Χαιρόμαστε το παιχνίδι… Θέλουμε να βελτιώνουμε όσο γίνεται τους παίκτες και να τους δώσουμε στην αντρική ομάδα. Σκεφτείτε τι εμπειρίες θα έχουν αυτοί οι παίχτες μετά από Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο”, σχολίασε ο κ. Τσάνας και συμπλήρωσε:

“Είναι θέμα αποτελεσματικότητας, αλλά αν είχατε δει το Μεξικό και τον τρόπο που έπαιζε θα είχατε δει ότι δεν έπρεπε με τίποτα να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Ο Κορόνα και ο Μπουένο για παράδειγμα βάζουν μέσο όρο 2 γκολ σε κάθε παιχνίδι… Δουλέψαμε πάνω στην δυσκολία του παιχνιδιού”.

Για τις εμπειρίες των παικτών στο πρωτάθλημα: “Εμπειρία σημαίνει να μπορείς να ανταποκρίνεσαι στις δυσκολίες ενός παιχνιδιού. Οι δικοί μας παίκτες έδειξαν ότι πραγματικά το αξίζουν και όιτ δεν πάιζουν τυχαία σε αυτή την ομάδα”.

Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: “Απλά περιμένουμε να ξεκινήσει το επόμενο παιχνίδι για να δούμε και την Παραγουάη. Τους είπα να γίνουμε πιο ουσιαστικοί, να μην μας πιάνουν απροετοίμαστους στις αντεπιθέσεις. Ο απάγοντας τύχη ήταν μαζί μας”.

Για την ευκαιρία του Διαμαντικού και το τελείωμα του Κολοβού:Πανέμορφο γκολ του Κολοβού, μερικές φορές τα λόγια δεν αποδίδουν αυτό που βλέπεις. Όσο για την ευκαιρία του Δημήτρη είμαι χαρούμενος γιατί η προσπάθεια ήταν καλή.Αυτή η ομάδα είναι ίσως ένα από τα μοναδικά πράγματα που μπορούν να δώσουν χαρά στον Έλληνα”.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ