Γιαννακόπουλος: Με τον Πεδουλάκη για μια 5ετία

Γιαννακόπουλος: Με τον Πεδουλάκη για μια 5ετία

Τον απολογισμό της φετινής σεζόν κάνει σε συνέντευξη Τύπο στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπογράμμισε πως θέλει να συνεχίσει για ακόμα 5 χρόνια με τον Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο, χτίζοντας την ομάδα με Έλληνες παίκτες πρώτης γραμμής.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την παραμονή Πεδουλάκη: “Δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Είναι απολύτα επιτυχημένος, αν κι αυτό πια δε μπορεί να χωρέσει την επιτυχία του. Διάβασα ότι μπορεί να γυρίσει ο Ομπράντοβιτς. Ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης. Εμείς έχουμε τον δεύτερο καλύτερο προπονητή της Ευρώπης και με αυτόν θα χτίσουμε τη δυναστεία του Παναθηναϊκού”.

Για την ποινή του Ολυμπιακού: “Βγήκε η ποινή, να δούμε και στο Α.Σ.Ε.Α.Δ. μη δούμε τίποτε περίεργα. Το 2010 δεν ολοκληρώθηκε ο τελικός, στον τελικό Κυπέλλου δεν ήρθαν στην απομονή, φέτος δεν αφήσανε τον τελικό να τελειώσει. Για το καλό μπάσκετ και της αξιοπιστίας του πρέπει να τηρούνται οι κανονισμοί. Έπρεπε να έχει φάει ακόμη μία αγωνιστική, όπως με έχουν ενημερώσει οι νομικοί. Θέλω να πιστεύω πως στο Α.Σ.Ε.Α.Δ. όχι θα πέσει, αλλά θα φάει κι ακόμη μία όπως ορίζουν κανονισμοί”.

Για τη διοικητική κόντρα με τον Ολυμπιακό: “Εγώ απ’ την πλευρά μου έχω κάνει πολλές προσπάθειες. Ακόμη και στην Ε.Φ.Ι.Π. ρώτησα τους νομικούς εκπροσώπους του Ολυμπιακού γιατί δεν ήρθαν οι κ.κ. Αγγελόπουλοι. Θέλουμε να μην υπάρχει πόλεμος, είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ. Δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση απ’ τις κινήσεις μου. Καλό θα ήταν να ρωτήσετε τους ίδιους τους Αγγελόπουλους. Κάτι δε μπορείς να το αλλάξεις από μόνος σου”.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ