ΑΕΚ: Ένα πραγματικό στολίδι

ΑΕΚ: Ένα πραγματικό στολίδι

Η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Ευτυχία Απoστολάκη και οι τέσσερις αντιδήμαρχοι συναντήθηκαν με τους ανθρώπους της Ένωσης προκειμένου να υπάρξει μια τεχνική ενημέρωση για το έργο που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν στην περιοχή, επαναφέροντας την ΑΕΚ στη φυσική της έδρα. 

Έξω από το χώρο είχε συγκεντρωθεί λίγος κόσμος, με την… κλασική μακέτα του γηπέδου να κάνει την εμφάνισή της, ενώ στους παρευρισκομένους της σύσκεψης μοιράστηκαν φυλλάδια που έγραφαν: «Δημιουργία νέου αθλητικού κέντρου της ΑΕΚ και αστικής ανάπλασης της περιοχής».

Την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Ανδριόπουλος και οι συνεργάτες του, αλλά και ο αρχιτέκτονας Θανάσης Κυράτσου. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τελικά δεν έδωσε το παρών, ενώ δεν πήγαν οι Κοτσάτος – Αλεξίου. Άπαντες φυσικά θα ενημερωθούν λεπτομερώς, ενώ είναι πιθανόν να υπάρξει συνάντηση της δημάρχου και με τον «Τίγρη».

«Το γήπεδο που θα φτιάξουμε θα είναι ξεχωριστό. Αυτό έχει ζητήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Να είναι ξεχωριστό. Σας λέω, πως το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι πραγματικό στολίδι. Δεν έχει να κάνει με το πόσο μεγάλο είναι, αλλά με την κατασκευή του», είπε ο Ανδριόπουλος.

Όσον αφορά της συμμετοχή του στο γήπεδο της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού και το αν έχει συναισθηματικούς δεσμούς με την ΑΕΚ, τόνισε: «Εμείς είμαστε επαγγελματίες. Κάθε πράγμα που φτιάχνουμε το αγαπάμε. Είναι κάτι ξεχωριστό για εμάς. Και αυτό ισχύει για το γήπεδο της ΑΕΚ. Εχω μεγαλώσει στην Πάτρα και αγαπώ την Παναχαϊκή, αλλά είμαι περισσότερο στιβικός».

Αποχωρώντας, η Αποστολάκη έκανε μια μικρή τοποθέτηση: «Έγινε μια πρώτη επαφή για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα δώσει πνοή σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια», τόνισε, ενώ προανήγγειλε νέα συνάντηση σύντομα, στην οποία θα δώσουν περισσότερα άτομα το παρών και θα συζητηθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το γήπεδο!

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ