ΑΕΚ: Προτεραιότητα η στελέχωση

ΑΕΚ: Προτεραιότητα η στελέχωση

Το σίγουρο είναι ότι η μεγαλύτερη πρόκληση ώστε να ασχοληθεί ξανά με την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ευθύνη αυτή την έχει επωμιστεί ο ίδιος και προχωράει τις επαφές του καθημερινά, ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Αυτή τη στιγμή όμως στην πρώτη θέση της κιτρινόμαυρης ατζέντας έχει μπει η δημιουργία της ομάδας που θα λάβει μέρος της ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League 2 και γι’ αυτό έχουν πατήσει γκάζι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Μετά τις κινήσεις που έκαναν για την παραμονή παικτών από το περσινό ρόστερ, αλλά και την απόκτηση του έμπειρου Νίκου Γεωργέα, άρχισαν να ασχολούνται περισσότερο με τους παίκτες που θα αποκτήσει η ΑΕΚ. Στη πρώτη γραμμή βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο συμπατριώτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, Έντιν Μούργκα που αγωνίστηκε πέρσι στη δευτεραθλήτρια Βοσνίας, την ομάδα του Σεράγεβο.

Γεννήθηκε στη Βιντσέντζα της Ιταλίας, αλλά η ποδοσφαιρική του μετοχή ανέβηκε στο πρωτάθλημα της πατρίδας του. Στην ΑΕΚ τον δοκίμασε ο Τραϊανός Δέλλας και φαίνεται ότι άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Με ύψος 1.82 παίζει αριστερά στο κέντρο ή στην επίθεση και θεωρείται σπουδαίο ταλέντο με τον Μπάγεβιτς να έχει μαζέψει τις καλύτερες συστάσεις από τους συμπατιώτες του. Οι άλλοι παίκτες που ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή την ΑΕΚ φαίνεται να είναι ο Φαγέ της Καλλιθέας, ο Οκόγε που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο και ο Ντακόλ που δεσμεύεται όμως με συμβόλαιο με την Καλλιθέα.

Πάντως εκεί που οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν αποφασίσει να κάνουν τις υπερβάσεις είναι στις θέσεις του άξονα. Αναζητούν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για το κέντρο της άμυνας, για τη θέση του αμυντικό χαφ και για σέντερ φορ. Εκεί συγκεντρώνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις από μάνατζερς και τις… ξεψαχνίζουν μέχρι να αποφασίσουν.

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ