Σκλήρή μάχη για τον Βερδού

Σκλήρή μάχη για Βερδού

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Χοάν Βερδού καλά κρατεί, με τον Ολυμπιακό να έχει σημαντικές ελπίδες για να καταφέρει να αποκτήσει τον Καταλανό άσο για τον οποίο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από μεγάλα κλαμπ της Ισπανίας, της Ρωσίας και της Αγγλίας.

Ο μάνατζερ του Βερδού, ο Μάχικο Ντίαθ, είχε άκραπη επαφή χτες με τον πρόεδρο της Εσπανιόλ η οποία δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παίκτη για τετραετές συμβόλαιο με 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο. Σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη προσφορά αλλά ο Βερδού έχει σε προτεραιότητα να μείνει στην Ισπανία.

Σε ρεπορτάζ για τη μεταγραφική υπόθεση Βερδού, κάποιος Ισπανός δημοσιογράφος ανέφερε ότι πρόκειται για παίκτη που μπορεί να είναι πρώτο αστέρι σε οποιαδήποτε ομάδα της Primera, εκτός από την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ! Και δεν είναι υπερβολή ότι όλες οι ομάδες της Ισπανίας τον θέλουν και τον έχουν προσεγγίσει! Στη Σεβίλλη ο τοπικός Τύπος γράφει σήμερα ότι γίνεται μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπέτις που έχουν κάνει προτάσεις και ετοιμάζονται για βελτιωμένες.

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ