ΒΙΝΤΕΟ-Το δυστύχημα στο Grand Prix του Καναδά

ΒΙΝΤΕΟ-Το δυστύχημα στο Grand Prix του Καναδά

Ένας 38χρονος κριτής που επόπτευε το Grand Prix της F1 στο Μόντρεαλ του Καναδά, σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από γερανό στους τελευταίους γύρους του αγώνα αυτοκινήτων, ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή και η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA ).

Η ταυτότητα του 38χρονου κριτή δεν έγινε γνωστή αλλά από την FIA επιβεβαιώθηκε ότι ο κριτής που ήταν μέλος του Notre Dame Automobile Club, κατάληξε σε νοσοκομείο του Μόντρεαλ.

«Ο εργαζόμενος βοηθούσε να απομακρυνθεί ένα αυτοκίνητο που είχε σταματήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο άτυχος κριτής σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μαζί με ένα ακόμη εργαζόμενο συνόδευαν εκτός πίστας τον γερανό που απομάκρυνε το μονοθέσιο αυτοκίνητο της εταιρείας Sauber του μεξικανού οδηγού Εστεμπάν Γκουτιέρες, όταν σκόνταψε με αποτέλεσμα να τον παρασύρει ο γερανός.

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 15:30 τοπική, μπροστά από τα πολυτελή καταλύματα που βρίσκονται στην αρχή της ευθείας των pit stop.

O 38χρονος άνδρας, είχε δέκα χρόνια εμπειρίας σε ανάλογους αγώνες ενώ είναι ο τρίτος κριτής που σκοτώνεται κατά τη διάρκεια ενός Γκραν Πρι της F1 από το 2000.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ