Αποφυλακίζονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Αποφυλακίζονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Αποφυλακίζονται ένα χρόνο μετά, τέσσερις από τους 6 οπαδούς του ΠΑΟΚ, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Οι νεαροί κατέβαλαν χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ και θα δίνουν το παρόν κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Διαβάστε τι λέει ο νομικός εκπρόσωπος των νεαρών Νίκος Διαλυνάς:

Τρίτη 12/6/2012, πρώτες πρωινές ώρες. Μετά από μία γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας συλλαμβάνονται 34 οπαδοί του ΠΑΟΚ και αναζητούνται άλλοι 56. Η πόλη της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε αναβρασμό, φήμες οργιάζουν και μιλάνε για όπλα και ναρκωτικά που βρέθηκαν μέσα στους συνδέσμους, ακούγεται ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία εναντίον των κατηγορουμένων και ψάχνουν πολύ κόσμο.

Μετά τις απολογίες, προφυλακίζονται οι 6 από τους 34 με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα, οι 28 μένουν ελεύθεροι χωρίς καν να επιβληθούν περιοριστικοί όροι στους περισσότερους.

Το δυσάρεστο… 6 παιδιά βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Όπως τόνισε ο ένας συνελήφθη στην κλινική, την πρώτη μέρα που έκανε επέμβαση στο πόδι του. 

Ο δεύτερος αντιμετωπίζει ακόμη πιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, μια και μέσα στη φυλακή εμφανίστηκε η ανίατη αρρώστια της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Μέσα στη φυλακή γίνονταν απλά προσπάθειες με κορτιζόνη για να την περιορίσει, όμως η κορτιζόνη προσβάλει το νευρικό σύστημα, ρίχνει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού του και είναι ευάλωτος στο απλό κρυολόγημα, αλλά και σε όσες αρρώστιες κυκλοφορούν μέσα στη φυλακή, ηπατίτιδα C κ.α.

Ο συγκεκριμένος οπαδός τού ΠΑΟΚ κατάλαβε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας τον Οκτώβριο τού 2012 κι αυτό έγινε μετά από εξετάσεις του στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Μετά από διάφορες ενέργειες του Νίκου Διαλυνά νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου κι εκεί διαπιστώθηκε η σοβαρότητα κατάστασης. Όμως γύρισε μετά ξανά στη φυλακή.

Μαζί τους θα αποφυλακιστούν άλλοι 2 οπαδοί του ΠΑΟΚ (σύνολο 4), όμως δύο από τους 6 θα παραμείνουν στη φυλακή καθώς σε βάρος τους εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για άλλες υποθέσεις.

Πριν από μία εβδομάδα αποφυλακίστηκε ένας ακόμη οπαδός του ΠΑΟΚ ο οποίος κατηγορείται για το πλημμέλημα, της διατάραξης της κοινής ειρήνης, αλλά και για κακουργήματα με μολότοφ και επεισόδια σε αγώνα, τα οποία όμως αναιρούνται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας.

Πηγή: thesstoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ