Σύλληψη οπαδού του Πανιωνίου

Σύλληψη οπαδού του Πανιωνίου

 

Μετά τη λήξη αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Άρη, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης, ομάδα 50 ατόμων, συμφώνα με την ΕΛΑΣ, προκάλεσε φθορές στη «φυσούνα» ενώ έριξαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα κατά αθλητών. Στη συνέχεια επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με μπουκάλια, πλαστικά καθίσματα, μεταλλικά κιγκλιδώματα και άλλα αντικείμενα.

Η ομάδα των ατόμων αυτών συνέχισε τις επιθέσεις, κατά των αστυνομικών δυνάμεων, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, και εκτός γηπέδου, με ρίψεις αντικειμένων και πετρών. Από τις επιθέσεις αυτές τραυματίσθηκαν δύο αστυνομικοί.

Από αστυνομικούς συνελήφθη ένας 26χρονος, ο οποίος συμμετείχε στην ομάδα των ατόμων, που επιτέθηκε στους αστυνομικούς, εντός και εκτός του Γυμναστηρίου και συγκεκριμένα για εκτόξευση πλαστικού καθίσματος και ρίψη πέτρας κατά των αστυνομικών.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ