Σωκράτης… πενταετίας στην Ντόρτμουντ

Σωκράτης… πενταετίας στην Ντόρτμουντ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι επίσημα παίκτης της Ντόρτμουντ, καθώς την Πέμπτη το απόγευμα ο Έλληνας άσος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που έχει διάρκεια πέντε ετών.

Η ανακοίνωση της σούπερ μεταγραφής, αλλά και η παρουσίαση του «Socratis» αναμένεται να γίνει από τους Βεστφαλούς την Παρασκευής, μία μέρα πριν από μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπάγερν.

Η Ντόρτμουντ με τα χρήματα που έδωσε στη Βέρντερ Βρέμης κατάφερε και «νίκησε» τη Λεβερκούζεν, που ήθελε τον παίκτη, ενώ επαφή με την πλευρά του Παπασταθόπουλου υπήρξε ακόμα από τις Γιουβέντους, Νάπολι, Φιορεντίνα.

Οι περσινοί πρωταθλητές Γερμανίας έδωσαν λοιπόν στον σύλλογο της Βρέμης (είχε ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Παπασταθόπουλο) περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ.

Τα 7,5 δόθηκαν με τη συμφωνία των δυο πλευρών, ενώ ένα ακόμα θα πάρει η Βέρντερ, με την προοπτική η Ντόρτμουντ να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ και του χρόνου. Επίσης, το καλοκαίρι θα γίνει φιλικός αγώνας, και τα έσοδα θα δοθούν στους «πράσινους».Ο διεθνής αμυντικός θα παίρνει το χρόνο 1,5 εκ. ευρώ (συν τα μπόνους μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 2εκ. ευρώ, ανάλογα με την επίτευξη των στόχων της Ντόρτμουντ).

Να αναφέρουμε πως η Λεβερκούζεν είχε καλύτερη πρόταση στον Παπασταθόπουλο (περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο), αλλά ο «Sokratis» ήθελε να παίξει στην Ντόρτμουντ.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ