Μόνο νίκη για τον ΠΑΟΚ

Μόνο νίκη για τον ΠΑΟΚ

Πρόωρος τελικός στη διαδικασία των play off με φόντο μια θέση στα προκριματικά του Champions League, αποτελεί για τον ΠΑΟΚ, η αναμέτρηση στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Καμαρά, ενώ εκτός έμεινε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Ιτάνζ.

Στα της ενδεκάδας ο Γλύκος θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, οι Κουμάλο και Σίλντεφελντ θα είναι το αμυντικό δίδυμο, ο Έτο δεξιά και ο Σταφυλίδης αριστερά. Κάτσε και Φωτάκης θα είναι στον άξονα, με τον Ρομπέρ αριστερά, τον Σαλπιγγίδη δεξιά και τον Βούκιτς να έχει έναν ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Σάκης Τσιώλης, θέλει τη νίκη για να μπει σε τροχιά Champions League, ενώ στα αγωνιστικά, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπαρτολίνι και Πιπίνη που είναι τραυματίες. Αντίθετα, επιστρέφει ο Εμάνουελ Περόνε και θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής.

Το αρχικό σχήμα θα αποτελείται από τον Φούλοπ κάτω από τα γκολπόστ και αμυντική τετράδα τους Τσαμπούρη, Κουρμπέλη, Σανκαρέ και Κοντοέ. Στη μεσαία γραμμή ο Ουσέρο θα έχει τον Ράγιος στο πλευρό του, με την τριάδα Καλαντζή, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο να βοηθάνε τον Περόνε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ