Μισίμοβιτς και Κουαρέσμα προτάθηκαν στον Ολυμπιακό

Μισίμοβιτς και Κουαρέσμα προτάθηκαν στον Ολυμπιακό

Δεκάδες ονόματα έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό, κυρίως για παίκτες μεσαίας γραμμής και στα άκρα της επίθεσης, αφού εκεί εστιάζεται το ενδιαφέρον ενίσχυσης για τους «ερυθρόλευκους» με βάση και τις σχετικές εισηγήσεις Μίτσελ. 

Ανάμεσά τους και παίκτες που έχουν σημαντική καριέρα σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά τώρα παίζουν σε ομάδες της Ασίας και επιθυμούν την επιστροφή τους στην Ευρώπη.

Ο διεθνής Βόσνιος πλέι μέικερ Ζβέζνταν Μισίμοβιτς που μετά από πολλά χρόνια στην Γερμανία και μια διετία σε Τουρκία (Γαλατά) και Ρωσία (Ντιναμό Μόσχας) έχει πάει στην Κίνα και παίζει στην Γκουίζχου Ρένχε. Παίκτης με ηγετικά προσόντα στη μεσαία γραμμή και έφεση στο σκοράρισμα.

Κι ο Πορτογάλος σταρ Ρικάρντο Κουαρέσμα για τον οποίο είχε υπάρχει επαφή και το περασμένο καλοκαίρι, όταν έφυγε από την Μπεσίκτας με περιπετειώδη τρόπο. Ο 30χρονος εξτρέμ έπαιξε στο Ντουμπάι με την Αλ Αχλί, αλλά θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη και προτείνεται σε διάφορες ομάδες, όπως και στον Ολυμπιακό.

Ο Κουαρέσμα που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε Σπόρτινγκ, Πόρτο, αλλά και έκανε μεταγραφή σε Ίντερ και Μπαρτσελόνα δίχως να μπορέσει να καθιερωθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ