Ο Σπανούλης στον Real fm: Έχω διάθεση να μείνω

Ο Σπανούλης στον Real fm: Έχω διάθεση να μείνω

Ο MVP του final 4 του Λονδίνου και αρχηγός του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Σπανούλης, μίλησε στον αέρα του Real Fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου, για την τεράστια επιτυχία των «ερυθρόλευκων», ενώ ξεκαθάρισε πως η διάθεση του, είναι να παραμείνει στην ομάδα.

«Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στον Γ. Μπαρτζώκα γιατί πέρασε πολύ δύσκολα. Είναι ήρεμος άνθρωπος, του αρέσει αυτό που κάνει και είναι άρρωστος με το μπάσκετ», σχολίασε ο Β. Σπανούλης για τον προπονητή του, ενώ σε ερώτηση σχετικά με το μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού, απάντησε:

«Το μυστικό για αυτή την ομάδα είναι η χημεία. Είναι οι ρόλοι. Δεν είναι εύκολο να αποδεχθείς έναν ρόλο σε μία ομάδα. Σε αυτό το επίπεδο, νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Είναι τόσο καλοί οι χαρακτήρες στην ομάδα που ακόμα και αν μαλώσουμε, τα βρίσκουμε αμέσως».

Ο Βασίλης Σπανούλης χαρακτηρίζει ασύλληπτη την ομαδική επιτυχία και δεν τη συγκρίνει με την ατομική, ενώ σε ερώτηση που αφορούσε το αν θα φορά τα «ερυθρόλευκα» και του χρόνου, απάντησε:

«Θα δούμε. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε μιλήσει, έχουμε πει να μιλήσουμε μετά το τέλος της χρονιάς. Στόχος τώρα είναι το πρωτάθλημα. Εννοείται ότι η διάθεση είναι θετική».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ