Άντιτς: Όνειρό μας το ριπίτ

Άντιτς: Όνειρό μας το ριπίτ

«Το ριπίτ στην Ευρωλίγκα είναι το όνειρό μας», δηλώνει ο Πέρο Άντιτς λίγες ώρες πριν τον αποψινό (10 μ.μ., Real FM 97,8) μεγάλο τελικό του Φάιναλ Φορ του Λονδίνου, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 31χρόνος φόργουορντ του Ολυμπιακού τονίζει ότι το… μυστικό της επιτυχίας είναι καλή άμυνα για 40’, πως η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα στα επιθετικά ριμπάουντ, συνεπώς οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε αυτόν τον τομέα και ότι, επίσης, η ομάδα του Πειραιά δεν πρέπει να αφήσει την «Βασίλισσα» να τρέξει στον αιφνιδιασμό.

Ρωτήσαμε τον Πέρο Άντιτς ποιο ήταν το «κλειδί» της επιβλητικής νίκης του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό και κατά συνέπεια ποια είναι η… συνταγή επιτυχίας στον αυριανό μεγάλο τελικό. «Το κλειδί ήταν η άμυνα, 40’ άμυνα», απάντησε ο 31χρόνος φόργουορντ των «ερυθρολεύκων».

«Παίξαμε πολύ καλή ομαδική άμυνα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλο στην άμυνα και αυτό ήταν το σημαντικότερο, γιατί στην επίθεση έχουμε ποιοτικούς παίκτες, που μπορούν να σκοράρουν εύκολα. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε στον τελικό απέναντι στην Ρεάλ. Να παίξουμε καλή άμυνα και στα 40’ της αναμέτρησης. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά και εάν συνεχίσουμε έως το τέλος, θεωρώ ότι θα νικήσουμε».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ