Τσιώλης: Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να συνεχίζουμε

Τσιώλης:  Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να συνεχίζουμε

 «Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις», ήταν το σχόλιο του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Σάκη Τσιώλη για τη φάση του πέναλτι που ζητά η ομάδα του.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

“Ήταν ένα παιχνίδι σήμερα που είναι ιστορία για την ομάδα του Αστέρα, δεν ήταν μόνο ο τελικός, ήταν η ομάδα, κυρίως ήταν ο κόσμος. Είδαμε την Αρκαδία στο γήπεδο να πάλλεται για την ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, τους ιδιοκτήτες, τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τους παίκτες.

Το ματς άρχισε με τον καλύτερο για μας τρόπο, θέλαμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό, να τον κουράσουμε. Κοντρόλ ματς στο πρώτο μέρος, σε μια στιγμή χάσαμε τη συγκέντρωση και σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν προηγούμασταν στο ημίχρονο. Υπήρξε εκνευρισμός μετά το γκολ. Στη συνέχεια και με την είσοδο του Ιμπαγάσα, ο Ολυμπιακός πίεσε πιο πολύ, βρήκε χώρους αλλά το ματς ακροβατούσε. Μας έλειπε η τελική προσπάθεια.

Κομβικό σημείο ήταν η φάση με την κεφαλιά του Σανκαρέ. Δεν ήταν τόσο η φάση σαν φάση αλλά ο εκνευρισμός που έφερε. Υπάρχουν άτυχες στιγμές στο ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ήρεμοι, πιο ψύχραιμοι. Υπάρχει δικαιολογία για τα παιδιά, γιατί έκαναν τεράστια προσπάθεια και έτυχε αυτή η φάση.

Αν διαπιστωθεί ότι η ομάδα αδικήθηκε στη συγκεκριμένη φάση, σίγουρα είναι κάτι μας στενοχωρεί όμως πρέπει να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να συνεχίζουμε. Όμως ο κόσμος έδειξε τη δύναμη της Αρκαδίας.

Τώρα πρέπει να τελειώσουμε την υπόθεση του κυπέλλου και να συγκεντρωθούμε στα πλέι-οφ γιατί έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ευτυχώς μέσα στην εβδομάδα είχαμε 2 σκέψεις, έπρεπε να προνοήσουμε, ότι έχουμε τον τελικό αλλά και τα πλέι-οφ. Έχουμε απώλειες, η κόκκινη του Περόνε αλλά και ο Πιπίνης με τον τραυματισμό του.

Με τον Σιόβα πίσω ήταν πιο σταθερός αμυντικά ο Ολυμπιακός. Ο συνάδελφος έκανε καλή δουλειά φέρνοντας τον Χολέβα στο κέντρο. Όμως στην παράταση είχαμε κι εμείς το ίδιο πρόβλημα με τον Πιπίνη. Είδαμε ότι καλύφθηκε το κενό του Χολέβα.

Θέλει μεγάλη προσπάθεια να μείνουμε ψηλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι τιμητικό να ακούμε καλά λόγια από τον κύριο Μίτσελ και όχι μόνο. Δεν φτάνει όμως μια καλή σεζόν για να εδραιωθείς, θέλει συνεχή προσπάθεια. Οι ιδιοκτήτες έχουν όρεξη. Αισθάνθηκαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κόσμο και το έκαναν μετά τη λήξη.

Εγώ πρέπει να σχολιάζω το αγωνιστικό κομμάτι. Ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι, ήμασταν ανταγωνιστικοί, ήταν ένα καλό παιχνίδι.”

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ