Μίτσελ: Όσο κουραζόμασταν, παίζαμε καλύτερα

Μίτσελ: Όσο κουραζόμασταν, παίζαμε καλύτερα

Η κόπωση βελτίωσε το παιχνίδι του Ολυμπιακού σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ.

Αρχικά, είπε: «Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια, αλλά θέλω να τα μεταφέρω στους ποδοσφαιριστές που είναι οι πραγματικοί που το αξίζουν. Ο τελικός ήταν όπως τον περίμεναν, ισορροπημένος με τον Αστέρα να είναι πολύ καλός με μεγάλη ένταση. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο τέταρτο και μετά δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, δεχτήκαμε το γκολ, όμως εκεί βρέθηκε ο Φουστέρ και πήγαμε στο ημίχρονο χωρίς να χάνουμε. Στην επανάληψη υπήρξε μεγάλη κόπωση για όλους με τις δύο ομάδες να ξοδεύουν μεγάλη ενέργεια. Όσο όμως κουραζόμασταν, τόσο καλύτερα παίζαμε».

Για έναν απολογισμό στο πάγκο του Ολυμπιακού: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που εδώ κέρδισα πρωτάθλημα και Κύπελλο και αυτός είναι ο σκοπός μας για την υπόλοιπη χρονιά με καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη».

Για το αν θα μείνει και τη νέα χρονιά: «Αν γνωρίζετε κάτι να μου το πείτε…», είπε γελώντας.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού και αν έχει να πει κάτι στον κόσμο που περιμένει καλύτερο θέαμα: «Ακόμα και αν είχαμε παρουσιάσει καλύτερο ποδόσφαιρο και ήμασταν ικανοποιημένοι, πάντα θα υπήρχε περίπτωση να παλεύουμε περισσότερο και να βελτιωνόμαστε, ειδικά στην Ευρώπη».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ