Μαρινάκης: Δίπλα στο ποδόσφαιρο με πράξεις

Μαρινάκης: Δίπλα στο ποδόσφαιρο με πράξεις

Γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Με δήλωσή του στο mach programme ο κ. Μαρινάκης τονίζει την ανάγκη να βρεθούν άξιοι άνθρωποι δίπλα στο ποδόσφαιρο, το οποίο έχει ανάγκη από στήριξη και προβολή. 

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ο τελικός του Κυπέλλου είναι για όλους τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους μια σπουδαία γιορτή. Μια γιορτή στην οποία γιορτάζουμε, όλοι μαζί, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχει ανάγκη από στήριξη και προβολή. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που αξίζει να σταθούμε δίπλα του, με έργα και πράξεις ειδικά τώρα, σε μια εποχή που δέχεται συντονισμένο πόλεμο λάσπης.

Για τον Ολυμπιακό η συμμετοχή στον τελικό κλείνει μια χρονιά στην οποία η ομάδα έφτασε σε ένα ιστορικό Πρωτάθλημα, το 49ό του συλλόγου και θέλουμε αυτή η χρονιά να κλείσει πανηγυρικά με την κατάκτηση του νταμπλ, ώστε να δώσουμε τη μέγιστη δυνατή χαρά στους φιλάθλους μας, που όπως όλοι οι Έλληνες δοκιμάζονται αυτή την περίοδο!

Ελπίζω, ότι οι τυχεροί που θα βρεθούμε στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα ζήσουμε ένα ποδοσφαιρικό βράδυ αντάξιο των προσδοκιών μας. Με ποιοτικό ποδόσφαιρο και θέαμα.

Με αφορμή τον τελικό, επαναλαμβάνω ότι το ποδόσφαιρο μας έχει χορτάσει από εχθρούς και Εφιάλτες. Αυτό που του λείπει είναι άνθρωποι που θα το αγαπήσουν, θα επενδύσουν σε αυτό με πράξεις και θα το πάνε ψηλότερα».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ