Ολυμπιακός-Αστέρας για την κούπα

Ολυμπιακός-Αστέρας για την κούπα

Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός δίνουν ραντεβού στο ΟΑΚΑ (20:30 OTESPORT1, ΑΝΤ1) στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ με το ρόλο του φαβορί με στόχο να επαναλάβει ότι και την περσινή σεζόν. Να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης και να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Μίτσελ ενόψει του τελικού προέβη σε αρκετές εκπλήξεις όσον αφορά την αποσοτλή. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός τον Γκρέκο παρότι ο ίδιος στις τελευταίες προπονήσεις προοριζόταν για βασικός.

Οι εκπλήξεις του Μίτσελ δεν σταμάτησαν εδώ, αφού έμειναν εκτός οι Βλαχοδήμος και Παπάζογλου δύο παίκτες που ήταν βασικοί από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αντίθετα, στην 18αδα είναι ο Πίνο.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, και αμυντική τετράδα από τα αριστερά προς τα δεξιά τους Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλά, Μοντέστο. Στο κέντρο Φέισα, Μανιάτης και Ιμπαγάσα θα είναι η τριάδα με τους Αμπντούν και Φουστέρ στα πλάγια και τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Να γράψει ιστορία

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει να γράφει ιστορία. Οι Αρκάδες πήραν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την πρόκριση στο τελικό και τώρα θέλουν να το κατακτήσουν. Ο Σάκης Τσιώλης δεν πρόκειται να αλλάξει τα πλάνα του και η πετυχημένη συνταγή με τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αλλάξει.Έτσι, όπως όλα δείχνουν η ενδεκάδα θα έχει μόλις αλλαγή με τους δέκα που ξεκίνησαν με τον Δικέφαλο του Βορρά μαζί με τον Φούλοπ να αποτελούν την ενδεκάδα.

Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Φούλοπ ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος. Δεξιά θα είναι ο Τσαμπούρης και αριστερά ο Πιπίνης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Σανκαρέ και Κουρμπέλης. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ουσέρο και Κοντοές με τριάδα μπροστά τους Ντε Μπλάσις, Ράγιος και Ναβάρο. Τέλος, ο Περόνε θα είναι ο μοναδικός επιθετικός.

   

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ