Αγγελόπουλοι: “Πάμε να το πάρουμε”

Αγγελόπουλοι: “Πάμε να το πάρουμε”

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσαν συγκινημένοι για την επιτυχία της ομάδας και δικαιωμένοι για την επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα.

 “Είμαστε συγκινημένοι. Ήταν ανατριχίλα! Η νίκη ήρθε από την ολοκληρωτική επικράτησή μας στην άμυνα. Εφαρμόστηκε απόλυτα το σχέδιο του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ήμουν στην τελευταία προπόνηση και άκουσα τι τους είπε ο κόουτς. Από την αρχή εφάρμοσαν το σχέδιο. Η ΤΣΣΚΑ ό,τι και αν έγινε σήμερα είναι ομαδάρα. Η αξία της νίκης μας έχει να κάνει με το ποιά είναι η ΤΣΣΚΑ  και το μπάτζετ που έχει. Ακόμη και παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει έτσι, όπως ο Σερμαντίνι, τα έδωσαν όλα”, δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και συνέχισε:

 “Νιώθουμε δικαιωμένοι για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Για να φτάσουμε, όμως στην δικαίωση ο άνθρωπος αυτός είχε την στήριξή μας και σε δύσκολες στιγμές. Πρέπει να πούμε ότι μετά το τέλος του ματς, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν ήρθε και μας έδωσε συγχαρητήρια. Και το λέω για να μην νομίζουμε ότι αυτά δεν συμβαίνουν”.

Για το ποιον αντίπαλο προτιμάει στον τελικό: “Και η Μπαρτσελόνα και η Ρέαλ είναι πολύ καλές ομάδες. Δεν έχω προτίμηση αντιπάλου για τον τελικό.Το ζήτημα είναι να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, γιατί έτσι δεν γίνεσαι δύο συνεχόμενες φορές Πρωταθλητής Ευρώπης. Αυτό που θέλω είναι οι παίκτες να είναι ήρεμοι, όπως ήταν και σήμερα. Πάμε να κάνουμε το repeat. Αν το ξαναπάρουμε θα το έχουμε πάρει σε μία σεζόν με 31 παιχνίδια, θα είναι κάτι αξιοσημείωτο”.

 Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: “Μετά από αυτή την νίκη είναι εύκολο να πούμε ότι όλα είναι δουλεμένα, υπολογισμένα. Αλλά από την αρχή της σεζόν στόχος μας ήταν να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο. Σήμερα είχαμε αγωνιστική ηρεμία και καταφέραμε. Από την στιγμή που ήρθαμε στο Λονδίνο,  είναι επιτυχία.  Τον τελικό την Πόλης δεν θα τον ξεχάσει ποτέ κανείς και ό,τι και ειπώθηκε έπαιξε και αυτό την σημασία. Δεν τον ξεχάσαμε εμείς, δεν τον ξέχασαν ούτε και εκείνοι. Δεν με νοιάζει ο αντίπαλος στο τελικό, θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο”.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ