«Η πρόκριση στην Τούμπα»

Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Ουντινέζε σύμφωνα με τον Λάσλο Μπόλονι είναι να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέπει να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στον επαναληπτικό της Τούμπας. Παράλληλα ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» επεσήμανε ότι είναι περήφανος για την πορεία της ομάδας του στη διοργάνωση.

«Ήμασταν πολύ περήφανοι και χαρούμενοι όταν τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλό μας, γιατί δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι πάνω από ομάδες όπως η Ρουμπίν Καζάν και η Τότεναμ, καθώς επίσης και γιατί έτσι αποφύγαμε αρκετές ομάδες που ήρθαν από το τσάμπιονς λιγκ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπόλονι και πρόσθεσε:

« Όταν όμως είδα ότι θα παίζαμε με την Ουντινέζε, δεν ένιωσα χαρούμενος, γιατί πίστευα ότι θα μπορούσαμε εύκολα να κληρωθούμε με ομάδες που θα μας έδιναν περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Γνωρίζουμε την Ουντινέζε, είναι μια καλή ομάδα κι ένας σοβαρός σύλλογος, διαθέτοντας παίκτες αναγνωρίσιμους με μεγάλη εμπειρία και κάποιοι από αυτούς παίζουν στις εθνικές ομάδες διαφόρων χωρών. Κι εμείς μπορούμε να είμαστε καλοί στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας με μυαλό, έχοντας συγκέντρωση, ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θέλουμε να έχουμε τύχη όταν θα παίξουμε στην Τούμπα».   

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ