Θέλει τον Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ

Θέλει τον Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ

Αναζωπυρώθηκαν οι σκέψεις στην Τούμπα για την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αν κι η συγκεκριμένη περίπτωση φαντάζει στη θερινή μεταγραφική περίοδο κομματάκι δυσκολότερη από την χειμερινή, εν τούτοις ο Πορτογάλος σταρ της Βόλφσμπουργκ είναι πάλι, στα πλάνα του ΠΑΟΚ.

Ο βαθμός δυσκολίας αυξήθηκε … Εκτοξεύθηκε συγκριτικά – για να λέμε την πάσα αλήθεια – καθώς ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι πλέον, βασικός «πυλώνας» των «Λύκων» της Μπουντεσλίγκα. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά, πως τα οικονομικά δεδομένα της επιστροφής του από το «Volkswagen Arena» στην Τούμπα, είναι σημαντικά μεγαλύτερα.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρούν πως οι κατ αρχήν σκέψεις τους, ίσως εξελιχθούν σε πράξεις εάν κι εφ όσον κερδίσουν την πρωτιά στα πλέι οφ. Η προοπτική συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ διαμορφώνει κατάλληλες συνθήκες προσέγγισης της Βόλφσμπουργκ και του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Η σχέση η οποία έχει αναπτυχθεί και μεταξύ των δύο ομάδων (Κλάους Άλοφς και Γκέρμαν Τσιστιακόφ έχουν «ανοικτή γραμμή») και μεταξύ προσώπων (Αντελίνο Βιεϊρίνια και Γκέρμαν Τσιστιακόφ μιλούν σε πολύ φιλικό επίπεδο) επιτρέπει την δρομολόγηση νέων συζητήσεων.

Είτε έτσι είτε αλλιώς όμως, υπάρχουν σκέψεις στην Τούμπα για την επιστροφή του. Θα εξελιχθούν φυσικά, σε πράξεις και ανάλογα με την πορεία του «δικέφαλου» στα πλέι οφ. Και ανάλογα με το «ταμείον» της Βόλφσμπουργκ μετά την ολοκλήρωση της Μπουντεσλίγκα…

Να μη λησμονείτε πως ο Ιβάν Σαββίδης αναζητά πλέον, τρόπους αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος τω φίλων του «δικέφαλου». Και τόνωσης της εμπιστοσύνης και της πίστης τους στον ίδιο τον «τσάρο» της Τούμπας

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ