O Loeb νικητής στην Αργεντινή

O Loeb νικητής στην Αργεντινή

Ο Sebastien Loeb ήταν ο μεγάλος νικητής του Ράλι Αργεντινής καθώς την τελευταία ημέρα δεν πίεσε και δεν πιέστηκε. Ο Γάλλος της Citroen προσπάθησε απλά να μην κάνει λάθη και να μείνει στο δρόμο, διότι ο μεγάλος του αντίπαλος Sebastien Ogier είχε αποφασίσει να μην πιέσει την τελευταία ημέρα, κάτι που έκανε εύκολη τη δουλειά του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Σε όλο το Ράλι ο Loeb κέρδισε μόλις 2 από τις 14 ειδικές διαδρομές, κάτι που δείχνει την ικανότητά του να μην κάνει λάθη, να είναι πάντα όσο γρήγορος χρειάζεται και να οδηγεί τους αντιπάλους του σε λάθη. Αυτός είναι ο τεράστιος Sebastien Loeb ο οποίος κέρδισε ίσως το τελευταίο του χωμάτινο ράλι στο WRC.

Ο Αλσατός, μετά το τέλος της τελευταίας ημέρας δήλωσε: «Είναι υπέροχη η αίσθηση του να κερδίζεις. Ήταν δύσκολο Ράλι με περίπλοκες ειδικές, αλλά υπήρχε καλή ατμόσφαιρα και η αίσθηση ήταν υπέροχη. Έπειτα από τόσους μήνες από το τελευταίο μου ράλι σε χώμα ήταν δύσκολο να βρω την αίσθηση στην πρώτη ειδική και να κάνω το αυτοκίνητο να δουλέψει, αλλά ήταν τέλεια η οδήγηση».

Ο Loeb στην Power Stage έμεινε στην 6η θέση χωρίς να διεκδικήσει κάποιο βαθμό.

Επόμενος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC είναι φυσικά το Ράλι Ακρόπολις στο τέλος Μαΐου.

ΠΗΓΗ: msfree.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ