«Τα δώσαμε όλα, φτάσαμε κοντά»

«Τα δώσαμε όλα, φτάσαμε κοντά»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπογράμμισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε κοντά στην πρόκριση με την εμφάνισή της στο 2ο παιχνίδι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. «Του χρόνου θα είμαι όπου με αγαπάνε», η ατάκα του για το μέλλον του.

«Τα δώσαμε όλα και φτάσαμε κοντά στην πρόκριση. Οι παίκτες μου πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και βρεθήκαμε κοντά. Εάν είχαμε σκοράρει νωρίτερα στο ματς θα είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες να περάσουμε. Στο ποδόσφαιρο και θα νικήσεις και θα χάσεις. Εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει.

Ο Γουέμπ είναι ένας καλός διαιτητής και από τους αγαπημένους μου, όμως το χέρι του Χούμελς ήταν για κόκκινη κάρτα και για αποβολή. Τον άφησε έτσι για να μην χάσει τον τελικό.

Έτσι θα δώσει το παρών στον αγώνα αυτόν. Δεν ξεχνάω σίγουρα το πρώτο ματς. Ήμασταν πολύ, μα πολύ κακοί, και τιμωρηθήκαμε γι’ αυτό. Δεν τιμωρηθήκαμε για το αποψινό αλλά για το πρώτο παιχνίδι.

Σήμερα ήμασταν ομάδα. Είχαμε χαρακτήρα, μεγάλη επιθυμία και πάθος και θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει. Όσο για μένα; Θα είμαι του χρόνου όπου με αγαπάνε. Η Ρεάλ είναι μία φανταστική ομάδα και το παν είναι να κερδίζεις τίτλους».

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ