Τα κλειδιά στον Μίτσελ…

Τα κλειδιά στον Μίτσελ…

Απόλυτο αφεντικό έχρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Μίτσελ, ο οποίος πλέον έχει αναλάβει το δύσκολο έργο για το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Πριν από την ομιλία που είχε με τους παίκτες ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» είχε τετ α τετ με τον Ισπανό προπονητή και του έδωσε απόλυτη ελευθερία για το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, δείχνοντάς του απόλυτη εμπιστοσύνη.

Πλέον ο Μίτσελ καλείται να αποφασίσει με ποιους από το πολυάριθμο δυναμικό του Ολυμπιακού, θα δουλέψει την επόμενη σεζόν. Το έργο του Ισπανού τεχνικού πάντως, μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού θα προστεθούν και οι Σάμαρης, Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι, Σαλίνο και Μπόατενγκ ενώ σίγουρα θα προωθηθούν και ορισμένοι παίκτες από την πετυχημένη ομάδα Κ-20.

Ο Μίτσελ θα πρέπει να επιλέξει ποιους μικρούς θα πάρει μαζί του, αλλά και ποιους θα κρατήσει από τους δανεικούς Τάτο, Ζαραδούκα, Διαμαντάκο, Κάταϊ, Γκρμπιτς, Σουμπίνιο και Ποτουρίδη, ενώ θα πρέπει να αποφασίσει για το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων των Πάντελιτς, Ιμπαγάσα, Ντιακιτέ, Μοντέστο και Κάρολ.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ