“Η πιο λυπημένη νύχτα…”

“Η πιο λυπημένη νύχτα…” 

 

Εμφατικά η Μπάγερν προκρίθηκε – εκτός αν γίνουμε μάρτυρες ενός θαύματος στο Καμπ Νου – στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και περιμένει είτε τη Ρεάλ, είτε την Ντόρτμουντ.

Το 4-0 επί της Μπαρτσελόνα χθες βράδυ στο Αλιάνς Αρίνα από τη μία επιβεβαίωσε την δαιμονισμένη φόρμα των Γερμανών, από την άλλη ανέδειξε με τον πιο καταστροφικό τρόπο για τους Καταλανούς, την κάμψη των τελευταίων μηνών. 

Ο ισπανικός Τύπος εστιάζει ακριβώς σ’ αυτό. Στα προβλήματα της Μπαρτσελόνα. Σε δεύτερο πλάνο αναφέρονται στα γκολ, που κακώς μέτρησαν. 

«Η πιο λυπημένη νύχτα», γράφει η καταλανική Sport, με φωτογραφία του Μέσι …πλάτη και με σκυμμένο κεφάλι. «Η Μπάγερν πέρασε πάνω από μία Μπάρτσα χωρίς δυνάμεις ούτε ποδόσφαιρο. Οι μπλαουγκράνα υπέστησαν τη χειρότερη ήττα τους στην Ευρώπη από την Αθήνα το 1994. Ο Μέσι έπαιξε, αλλά ήταν εξαφανισμένος και δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ατυχία», συνεχίζει η εφημερίδα. 

«Εφιάλτης», αναφέρει με άσπρα γράμματα σε κόκκινο φόντο η El Mundo Deportivo, έχοντας φωτογραφία από το γκολ του Μίλερ. «Η πληθωρική Μπάγερν συνέτριψε μία Μπάρτσα σωματικά κατεστραμμένη», παραδέχεται, ωστόσο προσθέτει: «Τρία γκολ των Γερμανών ήταν άκυρα και υπάρχει πέναλτι στον Πικέ».«Το τέλος του κύκλου», γράφει η μαδριλένικη AS. «Η Μπάρτσα επιβεβαίωσε στο Μόναχο όλα τα κακά της συμπτώματα», τονίζει, ενώ έχει στο πρωτοσέλιδό της και δύο δηλώσεις. Του Χάινκες που αναφέρει: «Αυτή τη νύχτα ήμασταν ανώτεροι, αλλά αυτή η Μπάρτσα συνεχίζει να μου αρέσει», καθώς και του Ρόουρα: «Ο διαιτητής δεν τα πήγε καλά. Υπήρχαν γκολ που δεν ήταν κανονικά».Τέλος, η Marca, αναφέρει: «Ιστορικό χτύπημα. Η μεγάλη Μπάρτσα έδειξε στο Μόναχο ξεκάθαρα συμπτώματα παρακμής. Η Μπάγερν σάρωσε τη Μπαρτσελόνα και έκρινε την πρόκριση, εκτός αν γίνει το θαύμα στο Καμπ Νου». Παρόλα αυτά, σημειώνει πως ήταν «αξιοθρήνητη η διαιτησία του Κασάι. Δύο γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσουν και δεν έδωσε δύο πέναλτι».Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ