ΒΙΝΤΕΟ- Τρέλα με τον Γκέκα στην Ακίσασπορ

ΒΙΝΤΕΟ- Τρέλα με τον Γκέκα στην Ακίσασπορ

 

Με «καπετάνιο» τον Έλληνα άσο, η τουρκική ομάδα έφτασε σε θρίαμβο κόντρα στην Μπεσίκτας με 4-1 για την 30η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, κάνοντας άλμα σωτηρίας, καθώς βγήκε από τη ζώνη υποβιβασμού.

Ο διεθνής επιθετικός πέτυχε δυο γκολ, έχασε πέναλτι, με τη φιλοξενούμενη να ολοκληρώνει τον αγώνα με δέκα παίκτες. Ο Λούα Λούα έριξε τη Μερσίν! Ο Γκέκας με τα δυο τέρματα, έφτασε τα 10 γκολ σε 11 ματς και έχει πάρει την Ακίσασπορ από το χέρι, οδηγώντας την στην σωτηρία.

Ο Έλληνας στράικερ άνοιξε το σκορ 2’, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1 στο 28’, καθώς στο 27’ είχε ισοφαρίσει ο Μουσταφά Πεκτεμέκ για την Μπεσίκτας. Στο 57′ ο Σιουζέν υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε.

Εκτέλεσε ο Γκέκας, αλλά ο Άλαν ΜακΓκρέγκορ απέκρουσε. Τελικά, η γηπεδούχος σκόραρε άλλα δυο γκολ με τον Ουγκούρ Ντεμιρόκ στο 74’ και τον Εμίν Αλαντάγκ στο 81’. Η Ακίσασπορ με τον Γκέκα να την οδηγεί στα έξι τελευταία της έχει μόλις μια ήττα (4-1-1), ενώ η Μπεσίκτας παρέμεινε στο -6 από την 2η Φενέρμπαχτσε.

Η Κασιμπάσα πέρασε από την έδρα της Όρντουσπορ με 2-0 (δυο γκολ ο Ούτσε) και ανέβηκε στην 4η θέση, ενώ η γηπεδούχος γνώρισε την 6η συνεχόμενη ήττα και το έργο της σωτηρίας έγινε πολύ δύσκολο. Αντίθετα, η Καραμπούκσπορ έκανε βήμα σωτηρίας, καθώς νίκησε 1-0 με γκολ του Λούα Λούα στην έδρα της την Μερσίν, με τη φιλοξενούμενη να υποβιβάζεται και μαθηματικά.

 

Το πρώτο γκολ του Γκέκα

Το δεύτερο γκολ του Γκέκα 

Το χαμένο πέναλτι του Γκέκα

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ