Αναστασίου τριετίας στον Παναθηναϊκό

Αναστασίου τριετίας στον Παναθηναϊκό

Συμβόλαιο – ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα υπέγραψε ο Γιάννης Ανασασίου με τον Παναθηναϊκό, σύμφω��α με το ολλανδικό σάιτ Voetbal International το οποίο φιλοξενεί τις δηλώσεις του. Το σάιτ αναφέρει ότι ο Αναστασίου υπέγραψε τριετή συμφωνία με τους Πράσινους.

Ο ίδιος ο Αναστασίου παραδέχθηκε ότι την επόμενη σεζόν θα είναι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας όσα έχει αναφέρει εδώ και ημέρες το Pamesports.gr.

«Στόχος μου είναι να δουλέψω γύρω από νέους και φιλόδοξους παίκτες, ώστε να χτιστεί μια νέα ομάδα. Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά μου αρέσει. Το πλεονέκτημα μου είναι ότι γνωρίζω την ελληνική κουλτούρα και έχω επίσης έχω εργαστεί στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του Αναστασίου σχετικά με τον Παναθηναϊκό ενώ για την αιώνια κόντρα στην Ελλάδα, είπε: «Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε με τον Ολυμπιακό στο μέλλον».

Από τον Παναθηναϊκό τηρούν σιγή ιχθύος όπως έκαναν εδώ και ημέρες όταν και προέκυψαν τα δημοσιεύματα για τον Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός θα έρθει την Κυριακή στην Ελλάδα από το Λονδίνο και ενδεχομένως να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τη Βέροια.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ