Δέλλας: Να σώσουμε την κατηγορία

Δέλλας: Να σώσουμε την κατηγορία

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ έκανε ο Τραϊάνός Δέλλας. Ο “Κολοσσός” επισήμανε πως αυτό που προέχει είναι η συσπείρωση προκειμένου η “Ένωση” να παραμείνει στην κατηγορία.

«Δέχτηκα αυτήν την πρόκληση γιατί πιστεύω στο υλικό της ομάδας. Δεν αξίζει στην ΑΕΚ η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται. Αυτό που θα δουλέψουμε περισσότερο είναι το κομμάτι της ψυχολογίας».

Για τη συνάντηση με τον Λίνεν: «Συναντηθήκαμε με τον Έβαντ Λίνεν, συζητήσαμε κάποια πράγματα όμως δεν θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο για αυτό».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Δεν μπορώ να μιλήσω για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια καθώς θέλω πρώτα να γνωρίσω από κοντά τους ποδοσφαιριστές».

Για το γεγονός ότι άλλαξε την απόφασή του και ανέλαβε τελικά την ΑΕΚ: «Μέτρησε η πίστη μου στα παιδιά. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το τι έγινε στο παρελθόν και κοιτάξουμε όλοι μαζί το ματς που ακολουθεί με τον Πανθρακικό. Πρέπει να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Αν καταφέρουμε να πάρουμε έστω και 1% περισσότερο από τους ποδοσφαιριστές τότε θα είναι κέρδος για την ΑΕΚ».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Πιστεύω πως όπως στάθηκε και στους προηγούμενους αγώνες στο πλευρό της ομάδας έτσι θα σταθεί και στο ματς που ακολουθεί. Αυτό που προέχει είναι να σώσουμε την κατηγορία».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ