«Θα είμαστε σε φόρμα, είμαι αισιόδοξος»

«Θα είμαστε σε φόρμα, είμαι αισιόδοξος»

«Την κατάλληλη χρονική στιγμή πιστεύω πως θα είμαστε σε φόρμα και εάν είμαστε υγιείς τότε είμαι αισιόδοξος», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προπονητής του Ολυμπιακού, μετά την νίκη στην Κωνσταντινούπολη.

«Όσοι έχουν βιώσει τέτοια παιχνίδια ξέρουν την πίεση», παρατήρησε ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» και επισήμανε ότι: «Η Φενέρ δεν είχε άγχος σήμερα, γιατί θέλει να πάρει το παιχνίδι με την Μπάνβιτ για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του τουρκικού πρωταθλήματος. Όταν ήμασταν οκτώ πόντους πίσω, είπαμε να δούμε φάση – φάση. Εκεί, κάναμε ένα γρήγορο «καμ μπάκ» και περάσαμε μπροστά. Από εκεί και πέρα, ελέγξαμε το παιχνίδι με καλές άμυνες. Δείχνουμε πως δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, γιατί έχει διαταραχθεί η ισορροπία μας, λόγω των τραυματισμών και των αλλαγών στο ρόστερ».

«Θέλουμε ακόμα μερικές μέρες για να ξαναβρούμε τη χημεία μας», τόνισε ο Μπαρτζώκας. «Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί έχουν δείξει μεγάλο χαρακτήρα σε όλα τα ματς φέτος. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας για να προκριθούμε. Έχουμε περίπου μία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε και να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Το Tοπ 16 φέτος είναι δίκαιο γιατί έχεις την ευκαιρία να καλύψεις λάθη. Πραγματικά, οι οκτώ καλύτερες ομάδες θα πάνε στα play offs».

«Την κατάλληλη χρονική στιγμή πιστεύω πως θα είμαστε σε φόρμα και αν είμαστε υγιείς τότε είμαι αισιόδοξος», ήταν η αισιόδοξη εκτίμηση του προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος σχολίασε για τις διακυμάνσεις στην απόδοση της ομάδας του Πειραιά: «Υπάρχουν πολλά πάνω-κάτω στη χρονιά. Πάντα παίζει και ο αντίπαλος. Ο εκφραστής του “τρανζίσιον” είναι το τεσσάρι μας. Αυτή τη στιγμή ο Πρίντεζης έχει κάνει 2,5 προπονήσεις σε 17 μέρες και ήταν μέσα-έξω, γιατί δεν είχε ανάσες. Μετά, στη θέση του παίζει ο Άντιτς, ο οποίος όμως δεν έχει την ίδια ταχύτητα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να υποτιμούμε καμία νίκη. Έχουμε οκτώ και θέλουμε άλλη μία για να προκριθούμε στα play offs. Από εκεί και πέρα να έχουμε την υγεία μας και να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ».

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ