Σάντος: «Μας νίκησαν δίκαια»

Σάντος: «Μας νίκησαν δίκαια»

Ο Φερνάντο Σάντος παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα την ανωτερότητα της Βοσνίας, τονίζοντας ωστόσο ότι η ελληνική ομάδα υστέρησε στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός: “Δίκαιη η νίκη της Βοσνίας, ήταν καλύτερη από εμάς, παρά το γεγονός ότι αν σκεφτείτε το παιχνίδι δεν έκαναν φάσεις και ευκαιρίες σε ροή αγώνα. Τα προβλήματα τα είχαμε σε στημένες φάσεις. Πάντως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε”, είπε αρχικά.

Για την επόμενη μέρα μετά την ήττα στη Ζένιτσα, σχολίασε: “Τώρα δεν είναι το θέμα της απ’ ευθείας πρόκρισης στο χέρι μας. Τον πρώτο λόγο έχουν οι Βόσνιοι, αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι τουλάχιστον να διασφαλίσουμε τη θέση μας και τη συμμετοχή μας στα μπαράζ γιατί στη Βραζιλία πας και μέσω μπαράζ”.

Καταλήγοντας, σημείωσε: “Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Άρα δεν μπορώ να σας πω τώρα αν θα έκανα κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα και τις επιλογές που είχα πριν αρχίσει το ματς. Ακολουθήσαμε αυτή την τακτική γιατί αυτή πιστεύαμε ότι ήταν η καλύτερη για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων ότι δεν τα καταφέραμε”.

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ