Τρόμος στην Εθνική Περού

Τρόμος στην Εθνική Περού

 

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην εθνική ομάδα του Περού η πληροφορία πως παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, όπως οι Φαρφάν, Πιζάρο, Βάργκας έχουν μπει στο στόχαστρο του οργανωμένου εγκλήματος, πέφτοντας ακόμα και θύματα απαγωγής. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η Ομοσπονδία του Περού να έχει αποφασίσει την πρόσληψη σωματοφυλάκων, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια της αποστολής της εθνικής στη διάρκεια των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «diariocorreo», στις αστυνομικές αρχές έφτασαν πληροφορίες, που ανέφεραν πως οι τρεις συγκεκριμένοι διεθνείς παίκτες, με που θα έφταναν στη Λίμα, εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τη Χιλή, θα έπεφταν θύματα απαγωγής. Συν τοις άλλοις, υπάρχει ο φόβος σε κάθε ταξίδι τους να συμβεί κάτι δυσάρεστο, καθώς το φαινόμενο με τις απαγωγές γνωστών προσώπων στη Νότιο Αμερική διαρκώς εξαπλώνεται.

Στο πλαίσιο αυτό, οι παίκτες θα έχουν κοντά τους και σωματοφύλακες, με τις… ευλογίες της Ομοσπονδίας, που θα συνοδεύουν τους διεθνείς σε κάθε μετακίνησή τους στα υπόλοιπα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, από τον αγώνα με την Χιλή, ματς για το οποίο υπάρχει μεγάλη… δίψα και από τον κόσμο του Περού (σχηματίστηκαν ουρές στη διάθεση των εισιτηρίων), θα «ντεμπουτάρει» με την εθνική εταιρία «σεκιούριτι» για την προστασία των διεθνών. Εταιρία, που θα συνεργάζεται με την Ομοσπονδία της χώρας.

Τα ρεπορτάζ στο Περού αναφέρουν μάλιστα ότι ήδη ο Χουάν Βάργκας (ανήκει στη Τζένοα), θα έχει κοντά του και προσωπική φρουρά! Βλέπετε, ο μεγαλύτερος φόβος απαγωγής υπάρχει για διεθνείς παίκτες που αγωνίζονται σε συλλόγους της Ευρώπης.

Να θυμίσουμε πως στον πάγκο της εθνικής ομάδας του Περού είναι ο Σέρχιο Μαρκαριάν. 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ