Στην Πάτρα το All Star Game του μπάσκετ

Στην Πάτρα το All Star Game του μπάσκετ 

 

Μπορεί το καρναβάλι να μονοπωλεί αυτές τις ημέρες το ενδιαφέρον των Πατρινών, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την διεξαγωγή του 20ου All Star Game, που φιλοξενεί φέτος η πρωτεύουσα της Αχαΐας. Ο αγώνας μεταξύ GREEK STARS – REST OF THE WORLD θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ-1. 

Η ελληνική ομάδα, με προπονητές τους Αργύρη Πεδουλάκη και Σούλη Μαρκόπουλο, θα αποτελείται από τους Δημήτρη Διαμαντίδη (Παναθηναϊκός), Βασίλη Σπανούλη (Ολυμπιακός), Νίκο Παππά (Πανιώνιος), Κώστα Σλούκα (Ολυμπιακός), Κώστα Χαραλαμπίδη (ΠΑΟΚ), Κώστα Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς (Πανιώνιο), Γιώργο Πρίντεζη (Ολυμπιακός), Μάικ Μπράμος (Παναθηναϊκός), Σοφοκλή Σχορτσανίτη (Παναθηναϊκός), Λάζαρο Παπαδόπουλο (ΠΑΟΚ) και Μιχάλη Τσαϊρέλη (ΠΑΟΚ).

Για την ομάδα των ξένων, όπου προπονητές θα είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, θα αγωνιστούν οι Έισι Λο (Ολυμπιακός), Ρόκο-Λένι Ούκιτς (Παναθηναϊκός), Έρικ ΜακΚόλουμ (Απόλλων Πατρών), Τέρελ Στόγκλιν (Ηλυσιακός), Μπρεντ Πέτγουεϊ (Ρέθυμνο), Τζέιμς Γκιστ (Παναθηναϊκός), Λάντον Μίλμπουρν (Πανιώνιος), Γιόνας Ματσιούλις (Παναθηναϊκός), Τζέρεμι Χαντ (Άρης), Στεφάν Λάσμε (Παναθηναϊκός), Γουίλ Κόλεμαν (Καβάλα), Κάιλ Χάινς (Ολυμπιακός).

Στο διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετάσχουν οι Μάικ Μπράμος (Παναθηναϊκός), Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους (Ολυμπιακός), Βλάντο Πέτροβιτς (Απόλλων Πατρών), Τέρελ Στόγκλιν (Ηλυσιακός), Ντάνι Γκίμπσον (Ίκαρος) και Γιώργος Δέδας (ΠΑΟΚ), συν τον Νίκο Γκίκα του Φιλαθλητικού, αλλά και το νικητή του διαγωνισμού των επιλέκτων.

Στο διαγωνισμό καρφωμάτων θα λάβουν μέρος οι Στεφάν Λάσμε (Παναθηναϊκός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Τζέιμς Γκιστ (Παναθηναϊκός), Μπρεντ Πέτγουεϊ (Ρέθυμνο), Γουίλ Κόλεμαν (Καβάλα) και Λάντον Μίλμπουρν (Πανιώνιος), συν τον Θανάση Αντετοκούμπο του Φιλαθλητικού, αλλά και το νικητή του διαγωνισμού των επιλέκτων.

 

Πηγή: real.gr 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ