Μίτσελ: Ο Ολυμπιακός ψάχνει Ευρωπαϊκή διάκριση

Μίτσελ: Ο Ολυμπιακός ψάχνει Ευρωπαϊκή διάκριση

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ με συνέντευξή του στην Marca μίλησε για τους στόχους που έχουν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Ο Ισπανός προπονητής ήταν κατηγορηματικός πως η εμπειρία του στην Ελλάδα δεν είναι βήμα πίσω, «είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία η οποία θα με βοηθήσει να προσεγγίσω με άλλο τρόπο το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τι του έχουν ζητήσει από τον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ σχολίασε ότι «Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που θέλει να γίνει ακόμη πιο γνωστός σε διεθνές επίπεδο. Στη βαθμολογία της UEFA κατέχει την 33η θέση, αλλά θέλει να προοδεύσει. Δεν θέλει μόνο το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, επιζητεί την ευρωπαϊκή διάκριση.

Τέλος, ο Μίτσελ απάντησε σε ερώτηση για την συνολική λειτουργία της ομάδας και τον ρόλο του Ισπανού σε αυτή:

«Από την πρώτη ημέρα μου έχουν πει πως είμαι ο απόλυτος υπεύθυνος, πως θα παίρνω όλες τις αποφάσεις. Έχω καθημερινή συνεργασία με τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και τον Χουάνχο Λορένθο, ούτως ώστε να γίνονται πράξη αυτά που θέλουμε.

Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση στο ρυθμό των αγώνων. Ο αποκλεισμός από τη Λεβάντε είναι ένα μάθημα για εμάς, ούτως ώστε να καταλάβουμε την ένταση και το ρυθμό που πρέπει να έχουμε για να κάνουμε κάτι καλό στην Ευρώπη. Ότι είναι αρκετό για το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν αρκεί για την Ευρώπη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ