Για το θαύμα ο Θρύλος

Για το θαύμα ο Θρύλος 

 

Όνειρο θερινής νυκτός; Θα φανεί. Το Γ. Καραϊσκάκης, πάντως, απόψε (22.05, Antenna) θα είναι κατάμεστο για τον επαναληπτικό αγώνα με την Λεβάντε. Δύσκολο πολύ, μα ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να ανατρέψει το 3-0 του ματς στην Ισπανία και να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Μίτσελ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τα πλάνα του και φέρεται αποφασισμένος να ανακατέψει την τράπουλα προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα του σε μια ιστορική πρόκριση.

Ο Ισπανός προπονητής θα παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδας με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Μέγερι με τους Κοντρέρας, Σιόβα, Μανιάτη (δεξιά), Χολέμπας (αριστερά) να είναι οι επικρατέστεροι για την άμυνα. Την τριάδα των χαφ θα συνθέσουν οι Φέισα, Μασάντο, Γκρέκο και λίγο πιο μπροστά οι Βλαχοδήμος (δεξιά) και Τζιμπούρ (αριστερά) θα πλαισιώνουν τον προωθημένο Μήτρογλου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Κάρολ, Μανωλάς, Ντιακιτέ, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Πίνο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μοντεστό, ο τιμωρημένος Αμπντούν και ο τραυματίας Φουστέρ.

Από την άλλη πλευρά του ο Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Την εστία της Λεβάντε θα υπερασπιστεί ο Νάβας, ο οποίος θα έχει μπροστά του, τους Μπαγεστέρος, Ναβάρο, Χουαφράν (αριστερά), Πέδρο Λόπες (δεξιά).

Οι δύο ανασταλτικοί μέσοι θα είναι οι Ιμπόρα και Μπαρκέρο και πιο μπροστά τους θα ξεκινήσουν οι Ρούμπεν Γκαρσία, Μίτσελ Ερέρο και Πέδρο Ρίος πίσω από τον προωθημένο Μάρτινς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μουνούα, Γκαραμπάτο, Ρόδας, Καράμπελας, Ακουαφρέσκα, Χουανλού, Ντούντκα, Βάλντο. Εκτός έμειναν οι Ελ Ζαρ, Λελ και Ντιόπ.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ