Θρύλε ρίξε τη Λεβάντε στον… έρωτά σου

Θρύλε ρίξε τη Λεβάντε στον… έρωτά σου

 

Σαν σήμερα 14 Φεβρουαρίου πέρυσι, ο Ολυμπιακός με γκολ του Νταβίντ Φουστέρ έφευγε με το “διπλό” από την έδρα της Ρούμπιν Καζάν στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των “32” του Europa League. Το ίδιο καλούνται να επαναλάβουν σήμερα οι ερυθρόλευκοι στην Ισπανία, κόντρα στη Λεβάντε (Antenna, 20.00). 

Οι πρωταθλητές Ελλάδα κόντρα στην παράδοση θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρόκριση στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μίτσελ δεν ξεκαθάρισε τα πλάνα του σχετικά με την ενδεκάδα η οποία αποτελεί ερωτηματικό.

Ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην προπόνηση της Τετάρτης κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγερι, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μανωλά-Σιόβα ή Κοντρέρας, τον Μανιάτη δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Φέισα, Μοντεστό ή Γκρέκο και λίγο πιο μπροστά ο Μασάντο με τους Αμπντούν αριστερά και Φετφατζίδη δεξιά. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζιμπούρ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Κάρολ, Παπαδόπουλος, Λυκογιάννης, Ιμπαγάσα, Μήτρογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος και Βλάχος.

Από την άλλη πλευρά ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ θα παρατάξει την Λεβάντε με 4-2-3-1. Η ενδεκάδα της ισπανικής ομάδας αποτελείται από τους Κέιλορ, Ναβάρο, Ροδας, Λελ, Χουάνφραν, Ντιόπ, Ιμπόρα, Ελ Ζαρ, Ρούμπεν και Μάρτινς.

Την αποστολή της ισπανικής ομάδας συμπληρώνουν οι Μουνουα, Καράμπελας, Λόπεθ, Μπαρκέρο, Ντούντκα, Ρίος, Χουανλού, Βάλντο και Ακουαφρέσκα. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος και τραυματίες Μπαγεστέρος, αλλά και ο Λουκάς Βύντρα που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. 

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ