Φαρ Ουέστ με Φάμπρι-παίκτες στην Παιανία

Φαρ Ουέστ με Φάμπρι-παίκτες στην Παιανία

Πρωτόγνωρες σκηνές για τον Παναθηναϊκό οι οποίες δείχνουν ότι το Τριφύλλι βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού από όλες τις απόψεις, έλαβαν χώρα στην προπόνηση της Τρίτης στην Παιανία. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Φάμπρι. Δεν είναι διόλου υπερβολή να τονιστεί ότι ο Ισπανός τεχνικός ξεπέρασε κάθε όριο και έφερε τους ποδοσφαιριστές του ένα βήμα πριν να του επιτεθούν! Το Pamesports αποκαλύπτει ό,τι συνέβη στην Παιανία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός για τις εκρήξεις και την αθυροστομία του προπονητής άρχισε να κάνει δριμύτατες παρατηρήσεις στον Αντρέ Πίντο στο δίτερμα. Τον Πορτογάλο αμυντικό γενικώς τον έχει… στο μάτι εδώ και καιρό. Δεν ήταν η πρώτη φορά που του έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος χρησιμοποιώντας βρισιές. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είχε καμία αφορμή, μια και κατηγορούσε τον Πίντο για λάθη που δεν είχε κάνει αυτός. Προς τιμήν του δε ο Χοκίν Εσπάρθα απευθυνόμενος στον προπονητή του, του είπε: «Μην του μιλάς έτσι. Δεν φταίει αυτός. Δικό μου ήταν το λάθος».

Η παρατήρηση του Εσπάρθα χειροτέρεψε τα νεύρα του Φάμπρι. Ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε ακατονόμαστες εκφράσεις εναντίον του Χοκίν και κυρίως του Πίντο, με τα ουρλιαχτά του να αντηχούν την Παιανία. Ήταν τέτοια η επίθεσή του που ο Νίκι Κάιπερ πήγε να φύγει από την προπόνηση λέγοντας στους συμπαίκτες του: «Τι είναι αυτός ο τύπος; Δεν είναι επαγγελματίας». Άπαντες είχαν μείνει άναυδοι με το μένος του Φάμπρι.

Λίγα λεπτά αργότερα η προπόνηση ολοκληρώθηκε. Ο Φάμπρι μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του σε ένα κύκλο, γονάτισε (!) μπροστά τους και τους είπε με μετανιωμένο ύφος: «Σας ζητώ συγνώμη. Φωνάζω για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα σας».

Κάποιος από τους παίκτες φώναξε: «Σήκω πάνω ρε μαλ…» και εκεί πήρε το λόγο ο Χαμπίμπ Σο. Με… μάτια που γυάλιζαν ο Σενεγαλέζος δείχνοντας με το δάχτυλο τον Φάμπρι του είπε: «Ήταν η τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχίσεις έτσι, η ιστορία δεν θα έχει χάπι εντ. Δεν λέει κανείς μας να μην δίνεις οδηγίες ή να μην κάνεις παρατηρήσεις. Να μας φωνάζεις όταν πρέπει. Αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο. Φωνάζεις σε όλους και μιλάς με πολύ άσχημο τρόπο. Τι σου έκανε την Κυριακή ο Βιτόλο και του φώναζες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα; Την προηγούμενη φορά ο Ζέκα σου είχε εξηγήσει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί όλοι μας είμαστε από την ένταση του αγώνα και εσύ το συνεχίζεις. Τι σου έκανε σήμερα ο Πίντο; Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά ξανά».

Ήταν τόσο απόλυτος ο Σο που κάλυψε όλους τους συμπαίκτες του και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Φάμπρι να κάνει κάτι άλλο.

Πλέον το θέμα Φάμπρι πρέπει να εξεταστεί από τη διοίκηση. Σε μία περίοδο που οι ποδοσφαιριστές «βάζουν πλάτη» διαρκώς στα οικονομικά προβλήματα και προσπαθούν να «σηκώσουν κεφάλι» αγωνιστικά, η συμπεριφορά  του Ισπανού τεχνικού προφανώς και δεν συνάδει με όσα συμβαίνουν γύρω του.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ