Μέσι έως το 2018 με 250 εκατ. ρήτρα!

Μέσι έως το 2018 με 250 εκατ. ρήτρα!

Ρίζες ετοιμάζεται να βγάλει στη Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς μέχρι το 2018, με ρήτρα που αγγίζει τα 250 εκατ. ευρώ.

Είναι πλέον και επίσημο! Ο Λιονέλ Μέσι μετέβη στα γραφεία της Μπαρτσελόνα την Πέμπτη, όπου έπεσαν οι υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο, που θα έχει χρονική διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2018!

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε πλήρη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο σήμερα έκλεισε και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης με τις υπογραφές. Το «παιδί θαύμα» του ποδοσφαίρου επέκτεινε πρόωρα το συμβόλαιό κατά δύο έτη, καθώς το προηγούμενο εξέπνεε το 2016.

Ο «Λέο» πήγε στη Μπάρτσα σε ηλικία 13 ετών, αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα στα 16 και εφόσον εξαντλήσει το νέο συμβόλαιο, θα έχει κλείσει τα 31.

Αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά ανανέωση για τους «μπλαουγκράνα», καθώς είχαν προηγηθεί αυτές των Κάρλες Πουγιόλ και Τσάβι!

Βέβαια, ούτε λόγος για προσπάθεια άλλης ομάδας να τον κάνει δικό της, καθώς μπήκε και νέα ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 250 εκατομμύρια ευρώ!

 

Πηγή: Sport-fm.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ