Πήρε εξιτήριο ο Βιλανόβα

Πήρε εξιτήριο ο Βιλανόβα

Όπως είχε ανακοινωθεί από την Παρασκευή, και δυο μέρες μετά την επέμβαση για αφαίρεση όγκου στην παρωτίδα, ο Τίτο Βιλανόβα πήρε τελικά εξιτήριο από το ογκολογικό νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

 Να αναφέρουμε πως οι γιατροί, λίγο μετά την επέμβαση, εκτιμούσαν πως ο προπονητής της Μπαρτσελόνα θα έμενε στο νοσοκομείο για 3-4 μέρες! Όταν ο Βιλανόβα βγήκε από την εντατική, οι γιατροί βλέποντας τη μετεγχειρητική του κατάσταση να είναι απολύτως ικανοποιητική, αποφάσισαν να δώσουν στον τεχνικό των «μπλαουγκράνα» εξιτήριο νωρίτερα, κάτι που χαροποίησε άπαντες στην ισπανική ομάδα.

 Με βάση τη πρόγραμμα που έχουν κάνει οι γιατροί, ο 44χρονος προπονητής, μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης, θα αρχίσει χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες για περίπου έξι εβδομάδων, ώστε να περιορίσει ακόμα περισσότερο το πρόβλημά του… Μετά από την ολοκλήρωση της θεραπείας και ανάλογα με την πορεία της υγείας του, όπως από το πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμό του, θα αποφασίσουν οι γιατροί πότε ο Βιλανόβα θα καθίσει ξανά στον πάγκο της «Μπάρτσα».

 

Πηγή:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ