Καταγγελία αναγνώστη για παρατημένα ξύλα στου Παπάγου – ΦΩΤΟ

Αναγνώστης του enikos.gr καταγγέλλει πως υπάρχουν στοιβαγμένοι όγκοι από ξύλα, σε οικόπεδο έξω από την Διεύθυνση Κηποτεχνίας και Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων στου Παπάγου, πάνω από το 251 ΓΝΑ.

Διαβάστε πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το γεγονός για την περίπτωση φωτιάς και τι καταγγέλλει ο αναγνώστης :

“Περνάω καθημερινά έξω από την Διεύθυνση Κηποτεχνίας (Κακοτεχνίας) και Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων στου Παπάγου, πάνω από το 251 ΓΝΑ. Παρατηρώ ότι υπάρχουν στοιβαγμένα ξερά ξύλα, τουλάχιστον 4-5 ντάνες, με ύψος περίπου 5 μέτρα. (από την πίσω πλευρά στο δρόμο που πάει στου Παπάγου). Τη Δευτέρα 19/08 και την Παρασκευή 23/08 διεξήγαγαν ρίψεις νερού στα ξύλα για να αποφύγουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς!

– Γιατί δε δίνονται σε ιδιώτες όπως έγινε και στο Μάτι;- Πρέπει να καούν τα πάντα για να πάρουμε τα μέτρα μας;- Η λέξη πρόληψη δεν υπάρχει στα τραπέζια των συζητήσεων;”

Δείτε τις ΦΩΤΟ που μας έστειλε :

Tο enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ