“Προεκλογική” ρύπανση: O Κασιδιάρης γέμισε τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων με φυλλάδια για την υποψηφιότητά του – ΦΩΤΟ αναγνώστη

“Ασπίδα” ενάντια στην προεκλογική ρύπανση σηκώνουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Αθήνα, με αποτέλεσμα ακόμη και στο κέντρο της πόλης να μην καταγράφονται οι εικόνες που συνηθίζαμε να βλέπουμε στο παρελθόν, όταν οι δρόμοι της πρωτεύουσας πλημμύριζαν από προεκλογικό διαφημιστικό υλικό.

Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στον εκλογικό αγώνα του Μαΐου έχουν κρατήσει τους δρόμους καθαρούς από φυλλάδια -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- με μια… εξαίρεση. Τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος , στο πλαίσιο της προώθησης της υποψηφιότητάς του έχει γεμίσει όλα τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας, με διαφημιστικά φυλλάδια. Μια κίνηση που έχει προκαλέσει την ενόχληση αρκετών κατοίκων, που σχολιάζουν ότι, το “στόλισμα” των αυτοκινήτων και των δρόμων με προεκλογικό υλικό μόνο απόδειξη της αγάπης για την πόλη που διεκδικεί να διοικήσει, δεν αποτελεί.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από την περιοχή των Αμπελοκήπων, το σύνθημα του Ηλία Κασιδιάρη είναι “για να καθαρίσει η Αθήνα”, όμως μάλλον, ο υποψήφιος Δήμαρχος πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο, καθώς το πιο πιθανόν είναι τα φυλλάδια να καταλήξουν -ως είθισται- πεταμένα στον δρόμο ή στην καλύτερη περίπτωση στα σκουπίδια.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ