Θα ζούμε έως τα 120 χρόνια;

Στη Διεθνή Επιστημονική Διάσκεψη Ανθρωπολογίας στο Ιζέφσκ ο Ρώσος επιστήμονας Σεργκέι Γκραντιρόφσκι ανέφερε ότι το μέσο προσδόκιμο ζωής του ανθρώπου στις αναπτυγμένες χώρες σε 30 χρόνια θα φτάσει τα 120 χρόνια... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Θα ζούμε έως τα 120 χρόνια;

Στη Διεθνή Επιστημονική Διάσκεψη Ανθρωπολογίας στο Ιζέφσκ ο Ρώσος επιστήμονας Σεργκέι Γκραντιρόφσκι ανέφερε ότι το μέσο προσδόκιμο ζωής του ανθρώπου στις αναπτυγμένες χώρες σε 30 χρόνια θα φτάσει τα 120 χρόνια.

Η υστέρηση της Ρωσίας, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ειδικού, θα είναι 10-15 χρόνια.

Ο επιστήμονας μίλησε με θέμα «Ο άνθρωπος 120 ετών ως ένα ανθρωποσχέδιο». Σύμφωνα με τον ερευνητή, η αύξηση του προσδόκιμου ζωής αποτελεί ιστορική κανονικότητα, και τους τελευταίους αιώνες η ανθρωπότητα έχει πραγματοποιήσει δύο άλματα από 30 έτη το καθένα.

Ο Γκραντιρόφσκι επίσης σημείωσε, ότι στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής επηρεάζουν η ανάπτυξη της ιατρικής και η βελτίωση των συνθηκών ζωής.

ΠΗΓΗ: ruvr.ru

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google